Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: in extremo Songtekst: du und ich

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: in extremo - du und ich ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van du und ich? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van in extremo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van in extremo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals du und ich .

Origineel

Ich seh nichts Ich spüre nichts von dir Ich hör nichts Ich fühle nichts bei dir Du fragst nicht Ich sage nichts von mir Ich weiß nur Ich will alles von dir Kannst du mir sagen, wohin der Wind uns weht? Wie dieser Film zu Ende geht Auf meinem Weg, auf der Suche nach dem Leben Rast die Welt an mir vorbei Ich ziehe rastlos durch die Straßen Und verliere mich dabei Ich erträum dich Will zum Schein nur bei dir sein Ich umzäun mich Bin doch nicht gern allein Du fragst mich Bist du mein Es erfreut mich Nur einen Moment in dir zu sein Kannst du mir sagen: „Wie weit muss ich noch gehen?“ Bleibt denn der Zeiger niemals stehen

 

Vertaling

Ik kan het niet zien. Ik kan je niet voelen. Ik hoor niets. Ik voel niets van jou Je vraagt niet Ik vertel je niet over mij Ik weet alleen Ik wil alles van jou Kun je me vertellen uit welke richting de wind waait? Als deze film eindigt Op mijn weg, op zoek naar leven De wereld gaat aan me voorbij Ik dwaal rusteloos door de straten En mezelf verliezen in het proces Ik droom van jou Ik doe alleen alsof ik bij je ben Ik zal mezelf insluiten Ik hou er niet van om alleen te zijn Je vraagt het me. ♪ If you're mine ♪ Het bevalt me Gewoon om even in je te zijn Kun je me vertellen, "Hoeveel verder moet ik nog?" ♪ Stopt de naald nooit ♪