Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: in extremo Songtekst: i disappear

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: in extremo - i disappear ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i disappear? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van in extremo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van in extremo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i disappear .

Origineel

Hey, hey, hey Here I go now, here I go into new days x2 I'm pain, I'm hope, I'm suffer Hey, hey, heeee-heeeey Here I go into new days Hey, hey, hey Ain't no mercy, ain't no mercy there for me x2 I'm pain, I'm hope, I'm suffer Hey, hey, heeee-heeeey Ain't no mercy, ain't no mercy there for me Do you bury me when I'm gone? Do you teach me while I'm here? Just as soon as I belong, than it's time I disappear Hey, hey, hey Then I went, then I went on down that road Hey, hey, hey Then I went on, then I went on down that road I'm pain, I'm hope, I'm suffer Hey, hey, heeeeee-heeeeey Then I went on, then I went on down that road Do you bury me when I'm gone? Do you teach me while I'm here? Just as soon as I belong, than it's time I disappear x2 I'm gone! I'm gone! I'm gone baby! Do you bury me when I'm gone? Do you teach me while I'm here? Just as soon as I belong, than it's time I disappear x2 Oh, disappear

 

Vertaling

Hey, hey, hey Hier ga ik nu, hier ga ik in nieuwe dagen x2 Ik ben pijn, ik ben hoop, ik ben lijden Hey, hey, heeee-heeeey Hier ga ik in nieuwe dagen Hey, hey, hey Ain't no mercy, ain't no mercy there for me x2 I'm pain, I'm hope, I'm suffer Hey, hey, heeee-heeeey Ain't no mercy, ain't no mercy there for me Begraaf je me als ik weg ben? Leer je me terwijl ik hier ben? Just as soon as I belong, then it's time I disappear Hey, hey, hey Toen ging ik, toen ging ik die weg op Hey, hey, hey Toen ging ik, toen ging ik die weg op I'm pain, I'm hope, I'm suffer Hey, hey, heeeeee-heeeeey Toen ging ik verder, toen ging ik verder op die weg Begraaf je me als ik weg ben? Geef je me les terwijl ik hier ben? Net zo snel als ik hier hoor, dan is het tijd dat ik verdwijn x2 Ik ben weg. Ik ben weg! Ik ben weg, schatje! Do you bury me when I'm gone? Do you teach me while I'm here? Net zo snel als ik hier hoor, dan is het tijd dat ik verdwijn x2 Oh, verdwijn