Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: in extremo Songtekst: óskasteinar

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: in extremo - óskasteinar ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van óskasteinar? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van in extremo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van in extremo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals óskasteinar .

Origineel

Fann Ég Fjalli Fallega Steina Faldi Dá Alla Vildi Deim Leyna Huldi Dar Hellisskúta Heillasteina Alla Mína Unaðslegu Óskasteina Fann Ég Á Fjalli ... Langt Er Nú Siðan Leit Ég Dá Steina Lengur Ei Man Ég Óskina Neina Er Deir Skyldu Uppfylla Um Ævidaga Ekki Frá Dví Skýrir Dessi Litla Saga Fann Ég Á Fjalli ... Gersemar Mínar Græt Ég Ei Lengur Geti Dær Fundið Telpa`Eða Drengur Silfurskæra Kristalla Með Grænu Og Gráu Gullna Roðasteina Rennda Fjólubláu Fann Ég Á Fjalli ...

 

Vertaling

Fann Ég Fjalli Fallega Steina Faldi Dá Alla Vildi Deim Leyna Huldi Dar Hellisskúta Heillasteina Alla Mína Unaðslegu Óskasteina Fann Ég Á Fjalli ... Langt Er Nú Siðan Leit Ég Dá Steina Lengur Ei Man Ég Óskina Neina Er Deir Skyldu Uppfylla Um Ævidaga Ekki Frá Dví Skýrir Dessi Litla Saga Fann Ég Á Fjalli ... Gersemar Mínar Græt Ég Ei Lengur Geti Dær Fundið Telpa`Eða Drengur Silfurskæra Kristalla Með Grænu Og Gráu Gullna Roðasteina Rennda Fjólubláu Fann Ég Á Fjalli ...