Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: in this moment Songtekst: daddy's falling angel

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: in this moment - daddy's falling angel ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van daddy's falling angel? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van in this moment! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van in this moment en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals daddy's falling angel .

Origineel

[Incomprehensible] Pull these scars off my eyes Lost from the world A child searching for her dad You left me there alone With him to rape my world And I lived through the years, a girl Pleading why In my dreams last night I saw your face You held me and washed away my tears Then I woke to realize you're gone I'm drowning in solitude again I thank God for my mother's love Through years of broken innocence She carried me through the light In my dreams last night I saw your face You held me and washed away my tears Then I woke to realize you're gone I'm drowning in solitude again When you realize that fate is gone Just look at me and say goodbye So tell me how you fell So tell me how As these years and time go racing by I'm drowning in solitude again [Incomprehensible] No, this won't kill me No, this won't kill me No, this won't kill me No, this won't kill me In my dreams last night I saw your face You held me and washed away my tears Then I woke to realize you're gone I'm drowning in solitude again In solitude, in solitude again This won't kill me This won't kill me This won't kill me This won't

 

Vertaling

[Onbegrijpelijk] trek deze littekens van mijn ogen Verloren van de wereld Een kind op zoek naar haar vader Je liet me daar alleen Met hem om mijn wereld te verkrachten En ik leefde door de jaren heen, een meisje Smekend waarom In mijn dromen vannacht zag ik je gezicht Je hield me vast en spoelde mijn tranen weg Toen werd ik wakker en realiseerde me dat je weg was Ik verdrink weer in eenzaamheid Ik dank God voor de liefde van mijn moeder Door jaren van gebroken onschuld Ze droeg me door het licht In mijn dromen vannacht zag ik je gezicht Je hield me vast en spoelde mijn tranen weg Toen werd ik wakker en realiseerde me dat je weg was Ik verdrink weer in eenzaamheid Wanneer je beseft dat het lot weg is Kijk me gewoon aan en zeg vaarwel Dus vertel me hoe je viel Dus vertel me hoe Als deze jaren en tijd voorbij razen Ik verdrink weer in eenzaamheid [Onbegrijpelijk] Nee, dit zal me niet doden Nee, dit zal me niet doden Nee, dit zal me niet doden Nee, dit zal me niet doden In mijn dromen vannacht zag ik je gezicht Je hield me vast en spoelde mijn tranen weg Toen werd ik wakker en realiseerde me dat je weg was Ik verdrink weer in eenzaamheid In eenzaamheid, weer in eenzaamheid Dit zal me niet doden Dit zal me niet doden Dit zal me niet doden Dit zal niet