Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: in this moment Songtekst: have no fear

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: in this moment - have no fear ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van have no fear? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van in this moment! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van in this moment en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals have no fear .

Origineel

It's haunting This hole that you have over me I grow so weak I see you And everything around you fades And I can't see You can never know what it is you do to me I can't take what you do to me I can't take it I can't take it No matter what I say or what I do I know how this will end So I turn it away now before we begin And now matter what you say or what you do I know how this will end So I'm turning away now I'm dangerous for you I'm dangerous for you You touch me And I can barely make a move And I can't breathe You never know what it is you do to me I can't take what you do to me I can't take it I can't take it No matter what I say or what I do I know how this will end So I'm turning away now before we begin And no matter what you say or what you do I know how this will end So I'm turning away now I'm dangerous The only promise I could make Is that my promise is a lie The only promise I could make you Is that my promise is a lie No matter what I say or what I do I know how this will end So I'm turning away now before we begin And no matter what you say or what you do I know how this will end So I'm turning away now I'm dangerous for you I'm dangerous for you I'm dangerous for you I'm dangerous for you I'm dangerous for you I'm dangerous for you I'm dangerous, I'm dangerous for you My promise is I will hurt you! My promise is I will hurt you! My promise is I will hurt you! My promise is I will hurt you!

 

Vertaling

It's haunting Dit gat dat jij over mij hebt Ik word zo zwak Ik zie jou En alles om je heen vervaagt And I can't see Je kunt nooit weten wat je me aandoet Ik kan niet verdragen wat je me aandoet Ik kan het niet verdragen Ik kan het niet verdragen Het maakt niet uit wat ik zeg of wat ik doe Ik weet hoe dit zal eindigen Dus ik draai het weg voordat we beginnen En het maakt niet uit wat je zegt of wat je doet Ik weet hoe dit zal eindigen Dus ik draai me nu weg Ik ben gevaarlijk voor jou Ik ben gevaarlijk voor jou Je raakt me aan En ik kan nauwelijks een beweging maken And I can't breathe Je weet nooit wat je me aandoet Ik kan niet verdragen wat je me aandoet Ik kan het niet verdragen Ik kan het niet verdragen Het maakt niet uit wat ik zeg of wat ik doe Ik weet hoe dit zal eindigen Dus ik draai me nu weg voor we beginnen En het maakt niet uit wat je zegt of wat je doet Ik weet hoe dit zal eindigen Dus ik draai me nu weg Ik ben gevaarlijk. De enige belofte die ik kan maken Is dat mijn belofte een leugen is De enige belofte die ik jou kan doen is dat mijn belofte een leugen is Het maakt niet uit wat ik zeg of wat ik doe Ik weet hoe dit zal eindigen Dus ik draai me nu weg voordat we beginnen En het maakt niet uit wat je zegt of wat je doet Ik weet hoe dit zal eindigen Dus ik draai me nu weg Ik ben gevaarlijk voor jou Ik ben gevaarlijk voor jou Ik ben gevaarlijk voor jou Ik ben gevaarlijk voor jou Ik ben gevaarlijk voor jou Ik ben gevaarlijk voor jou Ik ben gevaarlijk, ik ben gevaarlijk voor jou Ik beloof je dat ik je pijn zal doen! Ik beloof je dat ik je pijn zal doen! Ik beloof je dat ik je pijn zal doen! Ik beloof je dat ik je pijn zal doen!