Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: in this moment Songtekst: into the darkness

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: in this moment - into the darkness ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van into the darkness? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van in this moment! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van in this moment en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals into the darkness .

Origineel

You repulse me. I am beautiful. I hate you. I love you. How can you even love yourself? I am worthy. You disgust me. I am pure. I'm letting you go now. Please don't go. You'll burn in Hell. I will float to mortality There is no God. God is inside of me. No wonder your father left you. He should have protected me. Just take a closer look. I will not! You're a whore! I forgive you.

 

Vertaling

Je stoot me af. Ik ben mooi. Ik haat je. Ik hou van je. Hoe kun je zelfs van jezelf houden? Ik ben waardig. Je doet me walgen. Ik ben zuiver. Ik laat je nu gaan. Alsjeblieft, ga niet. Je zult branden in de hel. Ik zal drijven naar de sterfelijkheid Er is geen God. God zit in mij. Geen wonder dat je vader je verliet. Hij had me moeten beschermen. Kijk maar eens goed. Dat doe ik niet. Je bent een hoer. Ik vergeef het je.