Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: In This Moment Songtekst: No Me Importa

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: In This Moment - No Me Importa ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van No Me Importa? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van In This Moment! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter I van In This Moment en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals No Me Importa .

Origineel

Baby I’m sick inside I’m definitely out of my mind I know there’s something not quite right Disconnect - system override You’re so brave from your side of the glass and you - you can’t compute - you can’t do the math and you’re - you’re playing god with your remote control But I - already know that there's a flaw in my code and the the truth is you silently study me - and there - are consequences that you cannot see and you ask yourself how did I unplug but the simple truth is that I just don’t give a fuck I don’t care you say you’re the cure but I smell your disease I’ve figured you out like a rat in a cage So come in - tie me down - try and reprogram me please run your tests - tell me how I am malfunctioning you cut me up sew me back together one more time I’m not in sync, data breach - can’t bring me back online You start to panic when you realize - you try to shut me down when you look in my eyes no matter how you try and rewire me or psychoanalyze my psychology I don’t care you say you’re the cure but I smell your disease I’ve figured you out like a rat in a cage You put away your needles and knives tell me do you feel satisfied Did you get what you came here for I can tell you still want more Did you get everything you need Are you finished watching me bleed Did you think you could just walk away Did you think I’d just let you leave Maybe you didn’t think I would know Maybe you didn’t think I would see cause I’ll never give what you want I learned the truth a long time ago I would die before I I don’t care Don’t tell me you’re pure as you spread like a plague I’ve figured it out you’re the rat Rat in the Cage

 

Vertaling

Baby, ik ben ziek vanbinnen Ik ben absoluut gek geworden Ik weet dat er iets niet helemaal goed is. Disconnect - systeemoverschrijving Je bent zo dapper van je kant van het glas en jij - je kunt niet berekenen - je kunt de wiskunde niet doen en je bent - je speelt god met je afstandsbediening Maar ik - weet al dat er een fout zit in mijn code en de waarheid is dat je me stilzwijgend onderzoekt - en daar zijn consequenties die je niet kunt zien en je vraagt ??je af hoe ik de stekker uit het stopcontact heb gehaald, maar de simpele waarheid is dat ik gewoon het maakt niet uit ik geef er niet om dat je de remedie bent, maar ik ruik je ziekte Ik heb je als een rat in een kooi uitgedokter Dus kom binnen - bind me vast - probeer me opnieuw te programmeren alsjeblieft, voer je testen uit - vertel me hoe ik stoor, je snijdt me op, naai me weer samen, ik ben niet synchroon, data-inbreuk - kan me niet terug online brengen Je begint in paniek te raken als je je realiseert - je probeert me af te sluiten als je kijkt in mijn ogen, ongeacht hoe je me probeert te bedraden of mijn psychologie psychoanalyseert het kan me niet schelen dat je de remedie bent, maar ik ruik je ziekte ik heb vijgen Je bent eruit als een rat in een kooi. Je hebt je naalden weggedaan en messen vertellen me dat je je tevreden voelt Heb je wat je hier kwam gekregen? Ik kan je vertellen dat je nog steeds meer wilt. Heb je alles wat je nodig hebt? je denkt dat je gewoon weg kunt lopen. Dacht je dat ik je net had laten vertrekken Misschien dacht je niet dat ik het zou weten Misschien dacht je niet dat ik het zou zien want ik zal nooit geven wat je wilt Ik heb de waarheid lang geleerd tijd geleden zou ik sterven voordat het me niet kan schelen. Vertel me niet dat je puur bent als je je verspreidt als een pest. Ik heb het uitgezocht, jij bent de rat. Rat in de kooi.