Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: In This Moment Songtekst: Roots

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: In This Moment - Roots ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Roots? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van In This Moment! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter I van In This Moment en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Roots .

Origineel

Home » Artiesten » I » In This Moment » Songtekst Roots Printen In This Moment - Roots I thank you for all the lives you've led I thank you for every word you said I thank you for walking away I thank you I thank you for the promises you broke For always watching, watching while I choke I thank you for teaching me Yes, I thank you for your hurting I bite down a little harder My blades a little sharper My roots, my roots Run deep into the hollow Strike back a little harder I scream a little louder My roots, my roots Run deep into the hollow I'm stronger than I ever knew I'm strong because of you I hit back a little louder Fuck you a little harder My roots, my roots Run deep into the hollow I thank you for the hole you dug in me Filled it with cement, sunk me in your sea Thank you for being so obscene I thank you I thank you for never facing me Swimming in the mud, never coming clean I thank you for nothing in between Yes, I thank you for leaving I bite down a little harder My blades a little sharper My roots, my roots Run deep into the hollow Strike back a little harder I scream a little louder My roots, my roots Run deep into the hollow I'm stronger than I ever knew I'm strong because of you I hit back a little harder Fuck you a little louder My roots, my roots Run deep into the hollow You wanna know why I like the pain, you say? There's a sick part of me thankful for the hate, I I stay positive and I, I push forward, ya see? I, I gotta do the right thing for my family! So I smile and I say that the world is just fine, as these fucking parasites eat up my spine, So I ask you once, and I ask you again Where do your roots start And where do your roots end? I bite down a little harder My blades a little sharper My roots, my roots Run deep into the hollow Strike back a little harder I scream a little louder My roots, my roots Run deep into the hollow I'm stronger than I ever knew I'm strong because of you I hit back a little louder Fuck you a little harder My roots, my roots Run deep into the hollow My roots, my roots Run deep into the hollow My roots, my roots Run deep into the hollow I'm stronger than I ever knew I'm strong because of you I hit back a little louder Fuck you a little harder My roots, my roots Run deep into the hollow My roots, my roots Run deep into the hollow My roots, my roots Run deep into the hollow My roots, my roots

 

Vertaling

Home »Artiesten» I »In This Moment» Songtekst Roots Printen In This Moment - Roots Ik dank je voor alle levens die je hebt geleid Ik dank je voor elk woord dat je zei Ik dank je voor het weglopen dankjewel Ik dank je voor de beloftes die je hebt gebroken Voor altijd kijken, kijken terwijl ik stik Ik dank je voor het lesgeven Ja, ik dank je voor je pijn Ik bijt een beetje harder Mijn mesjes zijn wat scherper Mijn wortels, mijn wortels Ren diep de holte in Sla iets harder terug Ik schreeuw wat harder Mijn wortels, mijn wortels Ren diep de holte in Ik ben sterker dan ik ooit wist Ik ben sterk vanwege jou Ik sloeg een beetje harder terug Fuck je een beetje harder Mijn wortels, mijn wortels Ren diep de holte in Ik dank je voor het gat dat je in me hebt gegraven Gevuld met cement, zonk me in je zee Bedankt dat je zo obsceen bent dankjewel Ik dank je dat je me nooit hebt gezien Zwemmen in de modder, nooit schoon worden Ik dank u voor niets daartussenin Ja, ik dank u voor uw vertrek Ik bijt een beetje harder Mijn mesjes zijn wat scherper Mijn wortels, mijn wortels Ren diep de holte in Sla iets harder terug Ik schreeuw wat harder Mijn wortels, mijn wortels Ren diep de holte in Ik ben sterker dan ik ooit wist Ik ben sterk vanwege jou Ik sloeg een beetje harder terug Fuck je een beetje luider Mijn wortels, mijn wortels Ren diep de holte in Wil je weten waarom ik van de pijn hou, zeg je? Er is een ziek deel van mij dankbaar voor de haat, ik Ik blijf positief en ik, ik duw naar voren, zie je? Ik, ik moet het juiste doen voor mijn gezin! Dus ik glimlach en ik zeg dat de wereld in orde is, aangezien deze verdomde parasieten mijn ruggengraat opeten, Dus ik vraag het je een keer en ik vraag het je nog een keer Waar beginnen je wortels En waar eindigen je wortels? Ik bijt een beetje harder Mijn mesjes zijn wat scherper Mijn wortels, mijn wortels Ren diep de holte in Sla iets harder terug Ik schreeuw wat harder Mijn wortels, mijn wortels Ren diep de holte in Ik ben sterker dan ik ooit wist Ik ben sterk vanwege jou Ik sloeg een beetje harder terug Fuck je een beetje harder Mijn wortels, mijn wortels Ren diep de holte in Mijn wortels, mijn wortels Ren diep de holte in Mijn wortels, mijn wortels Ren diep de holte in Ik ben sterker dan ik ooit wist Ik ben sterk vanwege jou Ik sloeg een beetje harder terug Fuck je een beetje harder Mijn wortels, mijn wortels Ren diep de holte in Mijn wortels, mijn wortels Ren diep de holte in Mijn wortels, mijn wortels Ren diep de holte in Mijn wortels, mijn wortels