Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: in this moment Songtekst: the dream

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: in this moment - the dream ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the dream? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van in this moment! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van in this moment en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the dream .

Origineel

Lavender clouds Nothing matters here Flying above The ultraviolet sphere And I will not look down I am falling down the rabbit hole Come, so come with me and float Into the never ending dream We see God In the morning sun Touching the moon Our birth has just begun And I will not come down I'm falling down the rabbit hole Come so come with me and float Into the never ending dream "Believe"

 

Vertaling

Lavendel wolken Niets doet er hier toe Boven vliegen De ultraviolette bol En ik zal niet naar beneden kijken Ik val in het konijnenhol Kom, dus kom met me mee en zweef In de nooit eindigende droom We zien God In de ochtendzon De maan aanrakend Onze geboorte is net begonnen En ik zal niet naar beneden komen Ik val in het konijnenhol Kom dus met me mee en zweef In de nooit eindigende droom "Geloof"