Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: incognito Songtekst: get into my groove

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: incognito - get into my groove ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van get into my groove? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van incognito! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van incognito en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals get into my groove .

Origineel

Politicians knocking at my door Heads of nations rotten to the core Tell me how are you gonna change the world When you haven't got the love I still remember your promise from the past And here you are with another that won't last You tell me how you're gonna change the world When you haven't got the love Don't shake me by the hand Pretend to understand To get into my mind You got to get into my groove Step into my shoes Come and feel my blues To comprehend my life You got to get into my groove You say you're standing for the hungry and the weak But your words are as hollow as the glory that you seek Tell me how you're gonna change the world When you haven't got the love You want the world to see your point of view But your eyes are closed to the pain we must undo Tell me how you're gonna change the world When you haven't got the love Before you tell the world about the things that they should do Stop and take a look what's going on inside of you Divisions are the consequences of the games you play Look inside you

 

Vertaling

Politici kloppen aan mijn deur Hoofden van naties verrot tot in de kern Zeg me, hoe ga je de wereld veranderen Als je de liefde niet hebt Ik herinner me nog je belofte uit het verleden En hier ben je met een ander die niet zal duren Zeg me hoe je de wereld gaat veranderen Als je de liefde niet hebt Schud me niet bij de hand Doe alsof je het begrijpt Om in mijn gedachten te komen Je moet in mijn groove komen Stap in mijn schoenen Kom en voel mijn blues Om mijn leven te begrijpen Je moet in mijn ritme komen Je zegt dat je opkomt voor de hongerigen en de zwakken Maar je woorden zijn net zo hol als de glorie die je zoekt Vertel me hoe je de wereld gaat veranderen Wanneer je de liefde niet hebt Je wilt dat de wereld jouw standpunt ziet Maar je ogen zijn gesloten voor de pijn die we ongedaan moeten maken Vertel me hoe je de wereld gaat veranderen When you haven't got the love Voordat je de wereld vertelt over de dingen die ze moeten doen Stop en kijk eens wat er in je omgaat Verdeeldheid is het gevolg van de spelletjes die je speelt Kijk in jezelf.