Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: incubus Songtekst: aqueous transmission

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: incubus - aqueous transmission ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van aqueous transmission? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van incubus! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van incubus en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals aqueous transmission .

Origineel

I'm floating down a river Oars freed from their homes long ago Lying face up on the floor Of my vessel I marvel at the stars And feel my heart overflow Further down the river Two weeks without my lover I'm in this boat alone Floating down a river named emotion Will I make it back to shore? Or drift into the unknown Further down the river I'm building an antenna Transmissions will be sent When I am through Maybe we can meet again Further down the river And share what we both discovered Then revel in the view Further down the river I'm floating down a river

 

Vertaling

Ik drijf op een rivier Roeispanen lang geleden bevrijd van hun thuis Liggend met mijn gezicht omhoog op de vloer van mijn schip Verwonder ik me over de sterren En voel mijn hart overvloeien Verder op de rivier Twee weken zonder mijn minnaar Ik zit alleen in deze boot drijvend op een rivier genaamd emotie Zal ik het halen om terug aan wal te komen? Of drijf ik af naar het onbekende Verder de rivier af bouw ik een antenne Zendingen zullen worden verzonden Als ik klaar ben Misschien kunnen we elkaar weer ontmoeten Verderop in de rivier En delen wat we beiden ontdekt hebben Dan genieten van het uitzicht Verder de rivier af Ik drijf op een rivier