Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: incubus Songtekst: privilege

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: incubus - privilege ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van privilege? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van incubus! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van incubus en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals privilege .

Origineel

Isn't it strange that a gift could be an enemy? Isn't it weird that a privilege could feel like a chore? Maybe it's me but this line isn't going anywhere Maybe if we looked hard enough, we could find a backdoor (Find yourself a backdoor) I see you in line, dragging your feet You have my sympathy The day you were born, you were born free That is your privilege Isn't it strange that the man standing in front of me Doesn't have a clue why he is waiting, or what he's waiting for? Maybe it's me, but I'm sick of wasting energy Maybe if I look in my heart I could find a backdoor (Find yourself a backdoor) I see you in line, dragging your feet You have my sympathy The day you were born, you were born free That is your privilege

 

Vertaling

Is het niet vreemd dat een gave een vijand kan zijn? Is het niet vreemd dat een voorrecht kan voelen als een karwei? Misschien ligt het aan mij, maar deze lijn gaat nergens heen. Misschien als we hard genoeg zoeken, kunnen we een achterdeur vinden (Find yourself a backdoor) Ik zie je in de rij, slepend met je voeten Je hebt mijn sympathie De dag dat je geboren bent, ben je vrij geboren. Dat is je voorrecht. Is het niet vreemd dat de man die voor me staat geen idee heeft waarom hij wacht, of waar hij op wacht? Misschien ligt het aan mij, maar ik ben het zat energie te verspillen. Misschien als ik in mijn hart kijk, kan ik een achterdeur vinden (Find yourself a backdoor) Ik zie je in de rij, slepend met je voeten Je hebt mijn sympathie De dag dat je geboren bent, ben je vrij geboren. Dat is je voorrecht