Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: india.arie Songtekst: beautiful surprise

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: india.arie - beautiful surprise ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van beautiful surprise? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van india.arie! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van india.arie en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals beautiful surprise .

Origineel

It's like yesterday I didn't even know your name Now today You're always on my mind I never could have predicted that I feel this way You're beautiful surprise Intoxicated every time I hear your voice You've got me on a natural high It's almost like I didn't even have a choice You're beautiful surprise Whatever it is you came to teach me I am here to learn it cause I believe that we're written in the stars I don't know the future hopes But I'm living in the moment And I'm thankful for the man that you are, you are, you are You are everything I ask for in my prayers So I know my angels brought you to my life Your energy is healing to my soul You're beautiful surprise You're inspiration to my life You're the reason why I smile You're beautiful surprise

 

Vertaling

Het is als gisteren. Ik wist niet eens je naam Nu vandaag ben je altijd in mijn gedachten Ik had nooit kunnen voorspellen dat ik me zo zou voelen Je bent een prachtige verrassing Elke keer als ik je stem hoor, raak ik bedwelmd Je hebt me op een natuurlijke high Het is bijna alsof ik niet eens een keus had Je bent een mooie verrassing Wat het ook is dat je me kwam leren Ik ben hier om het te leren want ik geloof dat we in de sterren geschreven staan Ik ken de toekomstige hoop niet Maar ik leef in het moment En ik ben dankbaar voor de man die je bent, die je bent, die je bent Jij bent alles waar ik om vraag in mijn gebeden Dus ik weet dat mijn engelen jou in mijn leven brachten Jouw energie is helend voor mijn ziel Je bent een prachtige verrassing Je bent een inspiratie voor mijn leven Jij bent de reden waarom ik lach Je bent een mooie verrassing