Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Inge Borg Songtekst: Gratitude

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Inge Borg - Gratitude ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Gratitude? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Inge Borg! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter I van Inge Borg en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Gratitude .

Origineel

Gratitude before me Gratitude behind me Gratitude to the left of me Gratitude to the right of me Gratitude above me Gratitude below me Gratitude within me Gratitude all arround me I'm so greatefull I'm so greatefull

 

Vertaling

Dankbaarheid voor mij Dankbaarheid achter mij Dankbaarheid links van mij Dankbaarheid aan de rechterkant van mij Dankbaarheid boven mij Dankbaarheid onder mij Dankbaarheid in mij Dankbaarheid om me heen Ik ben zo geweldig Ik ben zo geweldig