Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: inimigos da hp Songtekst: deixo

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: inimigos da hp - deixo ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van deixo? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van inimigos da hp! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van inimigos da hp en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals deixo .

Origineel

Eu me lembro sempre onde quer que eu vá. Só um pensamento em qualquer lugar. Só penso em você. Em querer te encontrar. Só penso em você. Em querer te encontrar. Lembro daquele beijo que você me deu. E que até hoje está gravado em mim. Quando a noite vem. Fico louco pra dormir. Só prá ter você nos meus sonhos. Me falando coisas de amor. Sinto que me perco no tempo. Debaixo do meu cobertor. Eu faria tudo prá não te perder... Assim. Mas, o dia vem e deixo você ir

 

Vertaling

Ik herinner het me altijd, waar ik ook ga. Zomaar ergens een gedachte. Gewoon een gedachte aan jou. Over jou willen ontmoeten. Gewoon een gedachte aan jou. Ik wil je vinden. Ik herinner me die kus die je me gaf. En het staat nog steeds in me gegrift. Als de nacht komt. Ik kan niet wachten om te slapen. Alleen om jou in mijn dromen te hebben Praten met mij over liefde Ik voel me alsof ik verloren ben in de tijd Onder mijn deken. Ik zou alles doen om je niet te verliezen... Zoals dit. Maar de dag komt en ik laat je gaan