Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: inimigos da hp Songtekst: quer dizer

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: inimigos da hp - quer dizer ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van quer dizer? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van inimigos da hp! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van inimigos da hp en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals quer dizer .

Origineel

Quer dizer. Que eu não sou mais nada pra você. Não sou mais que um jogo de prazer. Que você cansou de ter pra si. Quer dizer. Que eu vou ter que sempre implorar. Pra ter um pouco do que eu te dei. Não é certo mais me humilhar. Não vou mais aceitar,. O teu jeito de amar. Faz doer.... Chega!. Eu já não quero mais te ver agora. Chega. Já não me importa mais. O teu prazer. Chega...

 

Vertaling

Het betekent... Dat ik niets meer voor je ben. Ik ben niets meer dan een pleziertje. Dat je het beu bent voor jezelf te hebben. Het betekent... Dat ik altijd zal moeten smeken. Om iets te hebben van wat ik je gaf. Het is niet goed om me nog langer te vernederen. Ik zal niet meer accepteren. Jouw manier van liefhebben. Het doet pijn .... Dat is genoeg. Ik wil je nu niet meer zien. Dat is genoeg. Het kan me niet meer schelen. Graag gedaan. Genoeg...