Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: inimigos da hp Songtekst: tava na cara

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: inimigos da hp - tava na cara ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tava na cara? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van inimigos da hp! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van inimigos da hp en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tava na cara .

Origineel

Avisado foi, que eu não era facil,. Avisado foi, que mesmo junto tinha. Que ter meu espaço, avisado foi, foi. Mas você achou que eu era um pau mandado,. Um sujeito conformado com as coisas que. Você dizia.. Mas na minha liberdade ninguém mexe,. Foi ai que perceber que tava entrando numa fria.. Tava na cara que você ia dar pra traz,. Não ia aguentar a pressão.... Tchau ...tchau. Tava na cara que você ia perder,. Pode tirar o seu caminhão, sou muita areia. Tava na cara que você ia dar pra traz,. Não ia aguentar a pressão.... Tchau ...tchau. Tava na cara que você ia perder,. Pode tirar o seu caminhão, sou muita areia. Pra você...

 

Vertaling

Ik was gewaarschuwd dat ik niet makkelijk was. Gewaarschuwd was, dat ik zelfs samen had. Ik moest mijn ruimte hebben, ik was gewaarschuwd, dat was ik. Maar je dacht dat ik een pietje precies was. Een man die tevreden was met de dingen die... Je zei... Maar niemand raakt aan mijn vrijheid. Toen realiseerde ik me dat ik in een val liep. Het was duidelijk dat je je zou terugtrekken. Je kon de druk niet aan. .... Bye... bye. Ik wist dat je zou verliezen. Je kunt je truck verplaatsen, ik ben te zanderig. Ik wist dat je je zou terugtrekken. Je kon de druk niet aan. .... Bye... bye. Ik wist dat je zou verliezen. Je kunt je truck nemen, ik ben te zandig. Voor jou...