Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: inimigos da hp Songtekst: vou pra night

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: inimigos da hp - vou pra night ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van vou pra night? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van inimigos da hp! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van inimigos da hp en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals vou pra night .

Origineel

Vou pra Night. Chamo a Galera e todo mundo vai. Vou pra Night. Geral dançando nesta mesma vibe. Chegou o sabadão, sinto a sessão que hoje vai rolar. Dou um tapa no cabelo, boto um loa bem maneiro, tô legal?. A banda começou e a pista bombou. Todo mundo lá!. O olhar da multidão, acelera o coração. Vem dançar comigo, chega junto, que tesão. Vou pra Night. Chamo a galera e todo mundo vai. Vou pra Night. Geral dançando nessa mesma vibe. No meio da festa de tudo rolou. Te levei pra casa pra fazer amor. Você já dormiu e o celular tocou. Voltei pra balada e a festa não acabou?. Vou pra Night. Chamo a galera e todo mundo vai. Vou pra Night. Geral dançando nessa mesma vibe

 

Vertaling

Ik ga naar de nacht. Ik roep de jongens en iedereen gaat. Ik ga naar de nacht. Iedereen danst in dezelfde sfeer. Zaterdag is het zover, ik voel de sessie die gaat gebeuren. Ik sla mijn haar, ik doe een coole loa op, ben ik cool? De band begon en de dansvloer puilde uit. Iedereen daar! De blik van de menigte, het doet mijn hart sneller slaan. Kom met me dansen. Kom mee. Wat geil. Ik ga naar de nacht. Ik roep de menigte en iedereen gaat. Ik ga naar de nacht. Iedereen danst in dezelfde sfeer. In het midden van het feest gebeurde er van alles. Ik nam je mee naar huis om te vrijen. Je sliep al en de telefoon ging. Ik ging terug naar de club en het feest is nog niet voorbij? Ik ga naar de nacht. Ik roep de jongens en iedereen gaat. Ik ga naar de nacht. Iedereen danst op dezelfde vibe