Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: instinto Songtekst: pega ladrão

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: instinto - pega ladrão ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van pega ladrão? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van instinto! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van instinto en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals pega ladrão .

Origineel

Não temos mais tempo para correr riscos. Não somos mais feitos de emoção. Somos perfeitos. Somos mestiços. O topo da cadeia em ação. Pega ladrão. Pega ladrão. Nessa novela o mocinho é o vilão. Pega ladrão. Pega ladrão. Mesmo que seja de gravata e carrão. Os mal vestidos sempre serão excluídos. A terra de ninguém é frustração. Muito cacique pra pouco índio. Tem mais bandido do que espaço na prisão. Pega ladrão. Pega ladrão. Nessa novela o mocinho é o vilão. Pega ladrão. Pega ladrão. Mesmo que seja de gravata. Ladrão ladrão ladrão!. Pega ladrão. Pega ladrão. Nessa novela o mocinho é o vilão. Pega ladrão. Pega ladrão. Mesmo que seja de gravata. Chega de impunidade!

 

Vertaling

We hebben geen tijd meer om risico's te nemen. We zijn niet langer gemaakt van emotie. Wij zijn perfect. We zijn halfbloedjes. Top van de keten in actie. Vang de dief. Vang de dief. In deze soap is de goede man de schurk. Vang de dief. Vang de dief. Zelfs als hij een stropdas draagt en een grote auto heeft. De slecht geklede zullen altijd worden buitengesloten. Niemandsland is frustratie. Te veel opperhoofden voor te weinig indianen. Er zijn meer boeven dan plaats in de gevangenis. Vang de dief. Vang de dief. In deze soap is de goede man de schurk. Vang de dief. Vang de dief. Zelfs als hij een stropdas draagt. Dief, dief, dief!. Vang de dief. Vang de dief. In deze soap is de goede man de schurk. Vang de dief. Vang de dief. Zelfs als hij een stropdas draagt. Geen straffeloosheid meer!