Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: inxs Songtekst: freedom deep

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: inxs - freedom deep ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van freedom deep? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van inxs! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van inxs en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals freedom deep .

Origineel

Show me the way give away. The truth I'm looking for. I need a new way out of here. The door is opening. Freedom take me deeper. Freedom take me deeper. All the blue days gone astray. The clouds are giving in. Freedom take me deeper. Freedom take me deeper. I need a new way out of here. The door is opening. I'm losing my fear. Suddenly the way has come to me. Freedom take me deeper. Freedom take me deeper. Freedom take me deeper. Freedom take me deeper. Deeper...deeper.... .

 

Vertaling

Wijs me de weg weg. De waarheid die ik zoek. Ik heb een nieuwe weg hieruit nodig. De deur gaat open. Vrijheid breng me dieper. Vrijheid breng me dieper. Al de blauwe dagen vergaan. De wolken geven het op. Vrijheid brengt me dieper. Vrijheid breng me dieper. Ik heb een nieuwe uitweg nodig. De deur gaat open. Ik verlies mijn angst. Plotseling is de weg naar mij gekomen. Vrijheid breng me dieper. Vrijheid brengt me dieper. Vrijheid breng me dieper. Vrijheid breng me dieper. Dieper...dieper.... .