Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: iq Songtekst: drive on

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: iq - drive on ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van drive on? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van iq! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van iq en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals drive on .

Origineel

They took the man from out of town They won't believe his alibi And on that day the sky fell down I swear I heard that young boy cry He told them:-- I'm no ordinary In your eyes I never will be I'm strange and peculiar. Drive on, Drive on, I want to go to paradise Drive on, Drive on, The feeling cuts me like a knife Drive on, Drive on. The rains came late again this year The crops won't grow without the sun It's better there than over here When will Dreamtime come? He told them:-- I'm no ordinary In your eyes I never will be I'm strange and peculiar. Drive on, Drive on... I want to go to Paradise Drive on, Drive on The feeling cuts me like a knife Don't lose your head Just take your time Can't you see if I'm worth having I'm worth waiting for.

 

Vertaling

Ze hebben de man van buiten de stad meegenomen. Ze zullen zijn alibi niet geloven En op die dag viel de hemel naar beneden Ik zweer dat ik die jongen hoorde huilen. Hij vertelde hen... Ik ben niet gewoon. In jouw ogen zal ik dat nooit zijn Ik ben vreemd en eigenaardig. Rij door, Rij door, Ik wil naar het paradijs Rij door, Rij door, Het gevoel snijdt me als een mes Rij door, Rij door. De regens kwamen weer te laat dit jaar De gewassen zullen niet groeien zonder de zon Het is daar beter dan hier Wanneer komt de droomtijd? Hij vertelde hen... Ik ben niet gewoon. In jouw ogen zal ik dat nooit zijn Ik ben vreemd en eigenaardig. Rij door, Rij door... Ik wil naar het paradijs Rij door, Rij door Het gevoel snijdt me als een mes Verlies je hoofd niet Neem je tijd Kan je niet zien of ik het waard ben om te hebben Ik ben het waard om op te wachten.