Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: iq Songtekst: fading senses

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: iq - fading senses ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fading senses? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van iq! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van iq en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fading senses .

Origineel

I) After all Following everything I've known I was wondering all alone Waiting for a time that might have been My own way down Suddenly everything is wrong Have I really been gone so long? Hanging by the nails Across my idle eyes so wide And after all the days of fading senses This has taken more Than I had to give If we face the one we've been avoiding And I'm out of all control again Let me go Gathering comforting remains I was unprepared, running scared Faltering, and why do I hold on? It's gone, I know And after all the days of fading senses I don't feel the same And I want to live The insecurity of never knowing Has the race been run And is the long day done? Ii) Fading senses (instrumental)

 

Vertaling

I) Na alles Na alles wat ik heb geweten Was ik helemaal alleen aan het dwalen Wachtend op een tijd die had kunnen zijn Mijn eigen weg naar beneden Plotseling is alles verkeerd Ben ik echt zo lang weg geweest? Hangend aan de nagels Over mijn ijdele ogen zo wijd En na al die dagen van vervagende zintuigen Dit heeft meer genomen Dan ik had om te geven Als we oog in oog staan met degene die we hebben vermeden En ik ben weer buiten alle controle Laat me gaan. Troostende overblijfselen verzamelen Ik was onvoorbereid, bang om te rennen Wankelend, en waarom hou ik me vast? Het is weg, ik weet het En na al die dagen van vervagende zintuigen voel ik me niet meer hetzelfde En ik wil leven De onzekerheid van het nooit weten Is de race gelopen En is de lange dag gedaan? Ii) Fading senses (instrumentaal)