Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: iq Songtekst: speak my name

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: iq - speak my name ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van speak my name? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van iq! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van iq en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals speak my name .

Origineel

Whenever I was silenced, when I was on my own A brutal cold existence, I believed I was gone Now I stand no longer nameless Though I've lost more than I'll find A simple moment set aside And I feel like I'm mine There are times when I remember But in my heart I'm not the same And I feel myself connected Every time you speak my name You speak my name Without the darkness in my soul With arms to call my own I face a future unafraid And I won't be alone There's a place where all my dreaming Will free me from what I became And I know no-one can reach me Every time you speak my name You speak my name There are times when I remember But in my heart I'm not the same And I feel myself protected Every time you speak my name You speak my name

 

Vertaling

Wanneer ik het zwijgen werd opgelegd, wanneer ik alleen was Een wreed koud bestaan, ik geloofde dat ik weg was Nu sta ik niet langer naamloos Al heb ik meer verloren dan ik zal vinden Een simpel moment opzij gezet En ik voel dat ik van mij ben Er zijn momenten dat ik het me herinner Maar in mijn hart ben ik niet dezelfde En ik voel me verbonden Elke keer als je mijn naam uitspreekt Spreek je mijn naam uit Zonder de duisternis in mijn ziel Met armen die ik de mijne kan noemen Ik zie een toekomst zonder angst tegemoet En ik zal niet alleen zijn Er is een plek waar al mijn dromen me zal bevrijden van wat ik ben geworden En ik weet dat niemand me kan bereiken Elke keer dat je mijn naam uitspreekt Spreek je mijn naam uit Er zijn momenten dat ik het me herinner Maar in mijn hart ben ik niet dezelfde En ik voel me beschermd Every time you speak my name Spreek je mijn naam uit