Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: iq Songtekst: the wake

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: iq - the wake ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the wake? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van iq! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van iq en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the wake .

Origineel

Singing praises was never a feature Encouraged in me or my kind. Every time they remain with my hand to my mouth, The crowded borders leave me colour-blind; Pushing me for the death warmed up And the flowers and fur to parade, In the time that it takes for the ritual wake They've broken all the promises they made. I was driven away to distraction and Couldn't see we were all laid to waste, Never sleeping, I saw my abduction from Solid areas fallen with grace. I come drifting through the draughting Dropping out of sight, I'm not begging for love, I'm empty as I am. I'm beginning to wonder is the ability too weak? If this stark interior surrounds me, am I so unique? Little blue souvenir to remind me of Restless days when I should have said No, And you know that I've nothing to share with you For the chance of the love that we save: I wanted to be magnificent For the less-than-a-lifetime of mine, I forget where I came in, All I know there's no discipline now.

 

Vertaling

Het zingen van lof was nooit een kenmerk Aangemoedigd in mij of mijn soort. Elke keer blijven ze met mijn hand aan mijn mond, De overvolle grenzen laten me kleurenblind; Duwen me voor de dood opgewarmd En de bloemen en bont te paraderen, In de tijd die nodig is voor het rituele ontwaken Ze hebben alle beloftes gebroken die ze gemaakt hebben. Ik werd weggedreven tot afleiding en Kon niet zien dat we allemaal te gronde werden gericht, Nooit slapend, zag ik mijn ontvoering van Vaste gebieden gevallen met gratie. I come drifting through the draughting Dropping uit het zicht, Ik smeek niet om liefde, Ik ben leeg zoals ik ben. Ik begin me af te vragen is het vermogen te zwak? Als dit grimmige interieur mij omringt, ben ik dan zo uniek? Een klein blauw souvenir om me te herinneren aan Rusteloze dagen waarop ik Nee had moeten zeggen, En je weet dat ik niets met je te delen heb Voor de kans op de liefde die we bewaren: Ik wilde prachtig zijn Voor het minder-dan-een-leven van mij, Ik vergeet waar ik vandaan kom, Ik weet alleen dat er nu geen discipline is.