Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ira Songtekst: ás vezes, de vez em quando

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ira - ás vezes, de vez em quando ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ás vezes, de vez em quando? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ira! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van ira en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ás vezes, de vez em quando .

Origineel

Ás vezes, eu posso voar. Ás vezes, tenho os pés no chão. Ás vezes, meus amigos vêm. Ás vezes, vem a solidão. De vez em quando, eu quero mais é fugir. De vez em quando, eu tenho que enfrentar. De vez em quando, eu esqueço de dormir. De vez em quando,. Ás vezes,. De vez em quando. Ás vezes, tenho que inventar. Ás vezes, não posso mentir. Ás vezes, caio na real. Ás vezes, não quero existir. De vez em quando, eu amo a pessoa errada. De vez em quando, eu acho tudo uma piada. De vez em quando, eu levo tudo muito a sério. De vez em quando, eu preciso agredir. De vez em quando, eu só quero paz e amor. De vez em quando, eu amo a subversão. De vez em quando,. Ás vezes,. De vez em quando...

 

Vertaling

Soms kan ik vliegen. Soms, sta ik met mijn voeten op de grond. Soms, komen mijn vrienden. Soms komt eenzaamheid Soms wil ik wegrennen Eens in de zoveel tijd, moet ik het onder ogen zien. Af en toe vergeet ik te slapen. Af en toe,... Soms... Af en toe. Soms moet ik het verzinnen. Soms kan ik niet liegen. Soms word ik echt. Soms wil ik niet bestaan. Soms hou ik van de verkeerde persoon. Af en toe denk ik dat alles een grap is. Af en toe neem ik alles te serieus. Af en toe, moet ik slaan. Af en toe, wil ik gewoon vrede en liefde. Af en toe, hou ik van subversie. Af en toe,... Soms... Af en toe...