Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ira Songtekst: é assim que me querem

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ira - é assim que me querem ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van é assim que me querem? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ira! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van ira en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals é assim que me querem .

Origineel

Estou sonhando de olhos abertos. Estou fugindo da realidade. Todas as cervejas já bebi. Todos os baseados já fumei. O que há de errado no mundo. Meus olhos já não podem ver. Eu estou do jeito certo. Pra qualquer compromisso assumir. É assim que me querem. Sem que possa pensar. Sem que possa lutar. Por um ideal. É assim que me querem. Ao ver na TV todo o sangue jorrar. E ainda aprovar. A pena capital. A pena capital. Estou sonhando de olhos abertos. Estou fugindo da realidade. Todas as cervejas já bebi. Todos os baseados já fumei. E o que há de errado no mundo. Meus olhos já não podem ver. Eu estou do jeito certo. Pra qualquer compromisso assumir. É assim que me querem. Sem que possa pensar. Sem que possa lutar. Por um ideal. É assim que me querem. Ao ver na TV todo o sangue jorrar. E ainda aprovar. A pena capital. A pena capital. É assim que me querem. É assim que me querem. E me vendem essa droga. E me proibem essa droga. Para os desavisados poderem pensar que o governo combate. Invadindo a favela. Empunhando fuzis. Juntando dinheiro corrupto para a platina no nariz. É assim que me querem. Sem que possa pensar. Sem que possa lutar. Por um ideal. É assim que me querem. Ao ver na TV todo o sangue jorrar. E ainda aprovar. A pena capital. A pena capital. É assim que me querem. É assim que me querem. É assim que me querem. É assim que me querem. É assim que me querem. . ___________________________________________

 

Vertaling

Ik droom met mijn ogen open. Ik loop weg van de realiteit. Elk biertje dat ik gedronken heb. Elke joint die ik ooit heb gerookt. Wat is er mis in de wereld. Mijn ogen kunnen niet meer zien. Ik ben de juiste weg Voor elke verplichting die je aangaat. Dat is hoe ze me willen Zonder jou om na te denken Zonder dat je kunt vechten. Voor een ideaal. Dat is hoe ze me willen. Kijken naar al het bloed dat eruit gutst op TV. En nog steeds goed te keuren. Doodstraf. Doodstraf. Ik droom met mijn ogen open. Ik loop weg van de realiteit. Elk biertje dat ik gedronken heb. Elke joint die ik ooit heb gerookt. En wat is er mis met de wereld. Mijn ogen kunnen niet meer zien. Ik ben de juiste weg Voor elke verplichting die je aangaat. Dat is hoe ze me willen Zonder jou om na te denken Zonder dat je kunt vechten. Por um ideal. Dat is hoe ze me willen. Kijken naar al het bloed dat eruit gutst op TV. En nog steeds goed te keuren. Doodstraf. Doodstraf. Dat is de manier waarop ze me willen. Dat is hoe ze me willen. En ze verkopen me die drug. En ze verbieden die drug. Zodat de onoplettende kan denken dat de regering terugvecht. De sloppenwijk binnenvallen. Geweren dragend. corrupt geld innen voor het platina in je neus. Dat is hoe ze me willen. Zonder jou om na te denken. Zonder dat je kunt vechten. Por um ideal. Dat is hoe ze me willen. Kijken naar al het bloed dat eruit gutst op TV. En nog steeds goed te keuren. Doodstraf. Doodstraf. Dat is de manier waarop ze me willen. Dat is de manier waarop ze me willen. Dat is de manier waarop ze me willen. Dat is de manier waarop ze me willen. Dat is de manier waarop ze me willen. ___________________________________________