Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ira Songtekst: logo de cara

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ira - logo de cara ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van logo de cara? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ira! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van ira en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals logo de cara .

Origineel

De onde voce vem?. Quem vai te levar?. Quem te faz sorrir?. Quem te faz chorar?. Qual será seu nome?. E quantos seus amores?. Voce me faz imaginar. Te vejo de longe, quero chegar. Algo não deixa eu me aproximar. Você ilumina todo lugar. E eu quero mais. Quais são suas cores?. Quais os seus desejos?. Quem são seus amigos?. Quais serão seus medos?. Q que faz de dia?. O que faz de noite?. Você me faz imaginar. Te vejo distante. Vou te falar. Todas as coisas que voce me fez pensar. Você ilumina todo lugar. E eu quero paz. Te vejo de longe. Quero chegar. Algo não deixa eu me aproximar. Voce ilumina todo lugar. Te vejo distante. Vou te falar. Todas as coisas que voce me fez pensar. Você ilumina todo lugar. E eu quero mais. E eu quero paz

 

Vertaling

Waar kom je vandaan? Wie zal je nemen? Wie maakt je aan het lachen? Wie maakt je aan het huilen? Wat zal je naam zijn? En hoeveel van je houden? Je laat het me inbeelden. Ik zie je van ver, ik wil dichtbij komen. Iets laat me niet dichterbij komen. Je licht de hele plaats op. En ik wil meer. Wat zijn uw kleuren? Wat zijn je verlangens? Wie zijn je vrienden? Wat zijn je angsten? Wat doe je overdag? Wat doe je 's nachts? Je laat het me inbeelden. Ik zie je ver weg. Ik zal het je vertellen. Al die dingen waar je me aan doet denken. Je licht de hele plaats op. En ik wil vrede. Ik zie je van verre. Ik wil dichtbij komen. Iets laat me niet dichtbij komen. Je licht de hele plaats op. Ik zie je ver weg. Ik zal het je vertellen. Al de dingen waar je me aan liet denken. Je verlicht elke plaats En ik wil meer. En ik wil vrede