Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ira Songtekst: melissa

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ira - melissa ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van melissa? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ira! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van ira en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals melissa .

Origineel

Um capitão Amante da disciplina soube que os. Soldados do destacamento estavam dançando. Com uma garota estranha.......e mandou sua ordenança. buscar o regimento". (Meilissaaaaaaaaaaaaaaa). O cabo foi cumprir a ordem de parar. E não parou. quem cai na roda não se lembra mais. Sargento foi cumprir a ordem de parar. E não parou. quem cai na roda não se lembra mais. Tenente foi cumprir a ordem de parar. E não parou. quem cai na roda não se lembra mais. E o capitão pessoalmente foi parar. E não parou. Não se lembra mais. "No coração da mata ela se esconde. Camuflada, selvagem. Melissa adora arte, intriga, política. E com seus lindos lábios vermelhos seduz o soldado. a dançar. (Melissaaaaaaaaaaaaaaaaa). Melissa, só meu beijo cala tua boca"

 

Vertaling

Een tuchtminnende kapitein hoorde dat de. Soldaten van het detachement waren aan het dansen. Met een vreemd meisje stuurde .......and zijn ordonnans. om het regiment te halen. (Meilissaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa). De korporaal ging het bevel om te stoppen uitvoeren. En hij stopte niet. Zij die in het wiel vallen herinneren het zich niet meer. De sergeant ging gehoorzamen aan het bevel om te stoppen. En hij stopte niet. Wie in het wiel verstrikt raakt, weet het niet meer. De luitenant ging gehoorzamen aan het bevel om te stoppen. En stopte niet. Wie in het wiel verstrikt raakt, weet het niet meer. En de kapitein ging persoonlijk stoppen. En hij stopte niet. Hij weet het niet meer. "In het hart van het bos verbergt ze zich. Gecamoufleerd, wild. Melissa houdt van kunst, intrige, politiek. En met haar mooie rode lippen verleidt ze de soldaat om te dansen. (Melissaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa). Melissa, alleen mijn kus zal je mond doen sluiten"