Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ira Songtekst: minha gente amiga

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ira - minha gente amiga ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van minha gente amiga? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ira! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van ira en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals minha gente amiga .

Origineel

Salve, salve minha gente amiga. Como é bom ver tanta gente. Bem em volta da minha vida. Eu peço licença eu quero ficar. Eu vou me apresentar. Eu sou um homem. Um homem comum. Atrás do dinheiro, atrás do amor. Meus desejos são até bem simples. E também minhas necessidades. Estão ligadas ao século XX. Não adianta pedir um pedaço do céu. Pois só o mundo vão me entregar. Eu sou um homem , um homem comum. Atrás do dinheiro, atrás do amor. Salve, salve minha gente amiga. Como é bom ver tanta gente. Bem em volta da minha vida. Eu peço licença prá me despidir. Muito prazer em conhecer. Gente comum, comum como eu. Atrás do dinheiro, atrás do amor

 

Vertaling

Salve, salve mijn vriendelijke mensen. Hoe goed het is om zoveel mensen te zien. Precies rond mijn leven. Neem me niet kwalijk, ik wil blijven. Ik zal mezelf voorstellen. Ik ben een man. Een gewone man. Na geld, na liefde Mijn verlangens zijn heel simpel. En ook mijn behoeften. Ze zijn verbonden met de 20e eeuw. Het heeft geen zin om te vragen om een stukje van de hemel Want alleen de wereld zal mij bevrijden Ik ben een man, een gewone man Na geld, na liefde Gegroet, gegroet mijn vriendelijke mensen. Hoe goed het is om zoveel mensen te zien. Overal in mijn leven. Ik wil mezelf excuseren. Leuk je te ontmoeten. Gewone mensen, gewoon zoals ik. Na geld, na liefde