Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ira Songtekst: por amor

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ira - por amor ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van por amor? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ira! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van ira en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals por amor .

Origineel

Movido apenas por amor vou em frente. E é sempre apenas por amor que eu reduzo. As vezes certo,. As vezes meio confuso. Mas sempre forte. Sempre, sempre mais quente. Se existe gente a minha volta. eu não vejo (eu nao vejo...). Pois o desejo é como veu que me cobre. E se a distancia me revela ser pobre. Mais rico estou. quanto mais perto de um beijo. Por amor. Eu perco o dia inteiro querendo te ver. Eu como tão de pressa que nem sinto prazer. Por amor.... Por amor. Enfrento a tarde,. o cinza do ceu. Eu passo as noites chorando no quarto de hotel. Por amor...

 

Vertaling

Alleen bewogen door liefde ga ik voorwaarts. En het is altijd alleen uit liefde dat ik verminder. Soms wel. Soms een beetje verward. Maar altijd sterk. Altijd, altijd warmer. Als er mensen om me heen zijn, zie ik ze niet. Ik zie ze niet... Want verlangen is als een sluier die mij bedekt. En als de afstand onthult dat ik arm ben Hoe rijker ik ben, hoe dichter ik bij een kus ben. Voor de liefde. Ik heb de hele dag zin om je te zien. Ik eet zo snel dat ik niet eens genot voel. Voor liefde.... Voor de liefde. Ik kijk naar de middag, de grijze lucht. Ik breng mijn nachten huilend door in de hotelkamer. Voor de liefde...