Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: iris dement Songtekst: these hills

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: iris dement - these hills ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van these hills? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van iris dement! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van iris dement en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals these hills .

Origineel

Far away I've traveled To stand once more alone And hear my memories echo Through these hills that I call home As a child I roamed this valley I watched the seasons come and go I spent many hours dreaming On these hills that I call home The wind is rushing through the valley And I don't feel so all alone When I see the dandelions blowing Across the hills that I call home Like the flowers I am fading Into my setting sun Brother and sister passed before me Mama and Daddy they've long since gone The wind is rushing through the valley And I don't feel so all alone When I see the dandelions blowing Across the hills that I call home These are the hills that I call home

 

Vertaling

Ver weg ben ik gereisd Om weer alleen te staan En mijn herinneringen te horen echoën door deze heuvels die ik mijn thuis noem Als kind zwierf ik door deze vallei Ik zag de seizoenen komen en gaan bracht ik vele uren dromend door Op deze heuvels die ik thuis noem De wind waait door de vallei En ik voel me niet zo alleen als ik de paardenbloemen zie waaien over de heuvels die ik mijn thuis noem Net als de bloemen verdwijn ik In mijn ondergaande zon Broer en zus gingen me voor Mama en papa zijn al lang weg De wind ruist door de vallei En ik voel me niet zo alleen Als ik de paardenbloemen zie waaien Over de heuvels die ik thuis noem Dit zijn de heuvels die ik thuis noem