Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: irma thomas Songtekst: thinking about you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: irma thomas - thinking about you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van thinking about you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van irma thomas! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van irma thomas en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals thinking about you .

Origineel

Yesterday I saw the sun shinin' And the leaves were fallin' down softly My cold hands needed a warm, warm touch And I was thinkin' about you But here I am lookin' for signs of leaving You hold my hand, but do you really need me? I guess it's time for me to let you go And I'll be thinkin' about you I'll be thinkin' about you When you sail across the ocean waters And you reach the other side safely Could you smile a little smile for me? 'Cause I'll be thinkin' about you I'll be thinkin' about you I'll be thinkin' about you I'll be thinkin' about you I'll be thinkin' about you

 

Vertaling

Gisteren zag ik de zon schijnen En de bladeren vielen zachtjes naar beneden Mijn koude handen hadden een warme, warme aanraking nodig And I was thinkingin' about you But here I am lookin' for signs of leaving Je houdt mijn hand vast, maar heb je me echt nodig? Ik denk dat het tijd voor mij is om je te laten gaan And Ik zal aan je denken Ik zal aan je denken When you sail across the ocean waters En je veilig de andere kant bereikt Zou je een beetje voor me kunnen glimlachen? Cause I'll be thinkin' about you I'll be thinkin' about you I'll be thinkin' about you I'll be thinkin' about you I'll be thinkin' about you