Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: irmas freitas Songtekst: a voz do infinito

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: irmas freitas - a voz do infinito ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van a voz do infinito? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van irmas freitas! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van irmas freitas en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals a voz do infinito .

Origineel

(Ontem, olhei ao meu redor. Confesso que fiquei muito triste. Ao ver um mundo tão inclemente. Mostrando-me claramente. Que a fé já não existe). Nesta hora pedimos ao céu. O que o mundo. O que o ser bastante atroz. E ouvir uma voz do infinito. A dizer que Jesus Cristo. Está morrendo em nós. Então firmei meu pensamento. Vi no céu uma luz se aproximando. Era um anjo falou-me de contra o mundo. Que por amar o mundo. Jesus Cristo está chorando. Porque é matarmos em nós. O nosso irmão Jesus. Por que fazermos chorar meus irmãos. Quem por nós foi pregado na cruz. (A todos meus irmãos eu peço. Vamos reviver Jesus em nossos corações. E alegrar a Jesus). Porque é matarmos em nós. O nosso irmão Jesus. Por que fazermos chorar meus irmãos. Quem por nós foi pregado na cruz

 

Vertaling

(Gisteren, keek ik om me heen. Ik moet bekennen dat ik erg verdrietig was. Een wereld te zien die zo guur is. Het laat me duidelijk zien Dat geloof bestaat niet meer.) In dit uur vragen we de hemel. Wat de wereld. Wat een afschuwelijk wezen. En hoor een stem uit het oneindige. Zeggen dat Jezus Christus. Is stervende in ons. Toen hield ik mijn gedachte vast. Ik zag in de lucht een licht naderen. Het was een engel die tot mij sprak tegen de wereld Dat voor het liefhebben van de wereld Jezus Christus huilt. Omdat het moordend is in ons. Onze broeder Jezus. Waarom wenen wij, mijn broeders. Die voor ons aan het kruis genageld werd. (Aan al mijn broeders vraag ik. Vamos herleeft Jezus in onze harten. E alegrar a Jesus). Omdat het in ons aan het moorden is. Onze broeder Jezus. Waarom laat je ons huilen mijn broeders. Die voor ons aan het kruis genageld werd