Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: irmas freitas Songtekst: amor explosivo

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: irmas freitas - amor explosivo ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van amor explosivo? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van irmas freitas! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van irmas freitas en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals amor explosivo .

Origineel

Amor Explosivo. Eu admito o seu jeito imponente. Seu amor impaciente chega até me agredir. É explosivo o meu jeito de amar. Abraçar e me beijar, não precisa me pedir. Tem preferência por meu corpo e meu calor. O seu corpo e seu amor é por mim tão desejado. Nossos desejos de amor é uma chama. Que só tombam na cama com os corpos bem cansados. Sinto feliz quando você me procura. Confesso sinto loucura pelo seu corpo tão bonito. E me empolgo nos momentos de prazer. Ao ouvir você dizer nosso amor é infinito. Acho bonito o seu jeito de falar. Se há motivos pra brigar o amor fala mais alto. Com meus carinhos teu sangue fica fervendo. Você me abraça dizendo nosso amor é tão perfeito. É uma loucura nossos desejos da carne. Bendita seja a fome de um amor puro sem maldade. O nosso amor é um forte raio de luz. Sublime nome Jesus que nos trás felicidade. por nelson de campos

 

Vertaling

Explosieve liefde. Ik geef toe aan uw imposante manier van doen. Je ongeduldige liefde overvalt me zelfs. Mijn manier van liefhebben is explosief. Omhels en kus me, je hoeft het me niet te vragen. Je hebt een voorkeur voor mijn lichaam en mijn warmte. Jouw lichaam en jouw liefde zijn zo begeerd door mij. Ons verlangen naar liefde is een vlam. die alleen in bed vallen met onze vermoeide lichamen. Ik voel me gelukkig als je me zoekt. Ik beken dat ik gek ben op je mooie lichaam. En ik raak opgewonden op momenten van plezier. Als ik je hoor zeggen dat onze liefde oneindig is. Ik vind je manier van praten mooi. Als er reden is om te vechten, spreekt de liefde luider. Met mijn strelingen kookt je bloed. Je houdt me stevig vast en zegt dat onze liefde zo perfect is. Onze begeerten van het vlees zijn gek. Gezegend zij de honger van een zuivere liefde zonder kwaad. Onze liefde is een sterke lichtstraal. Sublieme naam Jezus die ons geluk brengt. door nelson de campos