Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: irmas freitas Songtekst: caixa de mensagem

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: irmas freitas - caixa de mensagem ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van caixa de mensagem? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van irmas freitas! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van irmas freitas en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals caixa de mensagem .

Origineel

O tempo inteiro eu pensando nele. Quase morrendo de saudade dele. Não suportando mais a solidão. De um orelhão eu liguei pra ele. Que amor é isso e até parece feitiço. Gostar de ti homem virou um vício. São vinte e quatro horas de paixão. E ele não atende minha ligação. Outra vez liguei pra ele. Foi a secretária quem me atendeu. Estou vivendo apaixonada. Deixei meu recado ele não respondeu. Se eu ligo pra ele. Cai na caixa de mensagem. Nada de falar com ele. Tô com saudade dele, tô com saudade dele. Outra vez caiu na caixa e nada de falar com ele

 

Vertaling

De hele tijd dacht ik aan hem. Ik miste hem bijna dood. Ik kan niet meer tegen de eenzaamheid. Vanuit een telefooncel belde ik hem. Wat een liefde is dit. Het is als een betovering. Van je houden man werd een verslaving. Vierentwintig uur van passie. En hij neemt mijn telefoontje niet aan. Ik heb hem weer gebeld. Zijn secretaresse antwoordde. Ik leef in liefde. Ik liet hem een bericht achter, hij antwoordde niet. Als ik hem bel. Ik krijg een voicemail. Ik kan niet met hem praten. Ik mis hem, ik mis hem. Het zit weer in de doos en ik kan hem niet bereiken.