Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: irmas freitas Songtekst: como manda o figurino

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: irmas freitas - como manda o figurino ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van como manda o figurino? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van irmas freitas! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van irmas freitas en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals como manda o figurino .

Origineel

Como manda o figurino vou viver a vida. Neste fim de semana com meu amor. Curtir uma praia com o meu garoto. Sentir em meus braços logo seu suor. Sentada na areia escrevo seu nome. Num toque de magia se você me leva. Quero lhe mostrar meu mundo colorido. Vou até o paraíso de Adão e Eva. Quero lhe mostrar o azul do mar. Você vai ver alguém chorando a despedida. E vai aprender a dominar as águas. Passar um fim de semana e viver a vida. Vejo as gaivotas voando baixinho. As aves gorjeando com o sol de verão. A sombra de alguém passando por nós dois. Despertando a nossa vida com mais emoção. por nelson de campos

 

Vertaling

Zoals het kostuum het voorschrijft ga ik het leven leiden. Dit weekend met mijn lief. Geniet van een strand met mijn jongen. Voel in mijn armen snel je zweet. Zittend op het zand schrijf ik je naam. In een vleugje magie als je me neemt. Ik wil je mijn kleurrijke wereld laten zien. Ik ga naar het paradijs van Adam en Eva Ik wil je de blauwe zee laten zien Je zult iemand zien huilen tot ziens En je gaat leren hoe je over het water moet heersen Breng een weekend door en leef het leven Ik zie de meeuwen laag vliegen De vogels kwetteren in de zomerzon Iemands schaduw die ons beiden passeert Ontwaak ons leven met meer emotie. door nelson de campos