Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: irmas freitas Songtekst: compromisso com a verdade

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: irmas freitas - compromisso com a verdade ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van compromisso com a verdade? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van irmas freitas! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van irmas freitas en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals compromisso com a verdade .

Origineel

Compromisso com a verdade. Tomara que você não venha se arrepender. Tomara que você não venha me pedir perdão. Eu sei que não vai ser fácil me esquecer. Mas vou arrancá-lo pra sempre do meu coração. Não vai ser fácil reconheço é muito triste a despedida. É como se tudo acabasse ou perdesse a vida. Você diz que vai embora levando toda a minha paz. Um dia se você voltar não lhe quero mais. Cansei de lhe pedir chorando para não sair. Não peço para ir embora e nem pra ficar. Você não é mais criança não vou dar conselhos. Já sabe contar até três e aprendeu andar. Suspenda todos os compromissos. Que um dia fez com a verdade. Não quero que vivas comigo só por piedade. por nelson de campos

 

Vertaling

Toewijding aan de waarheid. Ik hoop dat je er geen spijt van krijgt. Ik hoop dat je me niet om vergeving komt vragen. Ik weet dat het niet makkelijk zal zijn om me te vergeten. Maar ik haal je voor altijd uit mijn hart. Het zal niet makkelijk zijn, ik weet hoe verdrietig het is om afscheid te nemen. Het is alsof alles voorbij is of dat ik mijn leven heb verloren. Je zegt dat je weggaat met al mijn vrede. Als je op een dag terugkomt, wil ik je niet meer. Ik ben het zat om je huilend te vragen niet weg te gaan. Ik vraag je niet om weg te gaan of te blijven. Je bent geen kind meer, ik geef je geen advies. Je kunt tot drie tellen en je hebt leren lopen. Alle verplichtingen opschorten die je ooit met de waarheid maakte. Ik wil niet dat je met me samenwoont uit medelijden. Door Nelson de Campos