Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: irmas freitas Songtekst: disque 190

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: irmas freitas - disque 190 ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van disque 190? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van irmas freitas! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van irmas freitas en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals disque 190 .

Origineel

No dia em que você se foi. Levou com você minha paz. Sofri toda mágoa do mundo. E a cada segundo doeu demais. Chorei como chora um menino. Distante dos carinhos teus. Sabendo que outra agora. É dona dos beijos que já foram meus. Querido ainda estou sofrendo. Mas lembre o que disse a você. Cuidado com tudo que faz. Quem promete demais. Pode se arrepender. Agora você quer voltar. Não quero lhe atormentar. Vou avisar pra você. Se vier me bater disco 190. Eu disco 190, disco 190. Você vai pra cadeia. Com nó numa peia não me atormenta. Eu disco 190, disco 190. Vou avisar pra você. Se vier me bater disco 190

 

Vertaling

De dag dat je weg was. Je nam mijn vrede met je mee. Ik leed al het verdriet in de wereld. En elke seconde deed te veel pijn. Ik huilde zoals een kleine jongen huilt Ver weg van je liefkozingen Wetende dat een ander nu Bezit de kussen die ooit van mij waren. Lieverd, ik lijd nog steeds. Maar onthoud wat ik je gezegd heb. Wees voorzichtig met alles wat je doet. Wie te veel belooft Je krijgt er misschien spijt van. Nu wil je terugkomen. Ik wil je niet kwellen. Ik zal je waarschuwen. Als je me komt slaan, disco 190. Ik zal disco 190, disco 190. Je gaat naar de gevangenis. Je gaat me niet kwellen met een knoop in een sok. Ik zal disco 190, disco 190. Ik ga je waarschuwen. Als je me komt slaan, Disco 190