Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: irmas freitas Songtekst: selva de espinho

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: irmas freitas - selva de espinho ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van selva de espinho? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van irmas freitas! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van irmas freitas en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals selva de espinho .

Origineel

Minha vida inteira eu entreguei a você. Era a coisa mais linda eu me lembro ainda. Do nosso viver. Quando eu lhe encontrava. O mundo tinha mais cor. O coração se abria e aquela alegria. Me enchia de amor. Mas o destino tirou você do meu caminho. Minha alma virou uma selva de espinho. Minha sorte tombou para não levantar. Sinto que a sorte marcou a minha ilusão. E que a morte passou pelo meu coração. E avisou que só vivo se ele voltar. Volta não mereço este castigo. Porque fez assim comigo, não mereço esta dor. Volta sem você eu vivo triste. Meu coração não resiste viver sem o seu amor.. por nelson de campos

 

Vertaling

Mijn hele leven heb ik aan jou gegeven. Het was het mooiste wat ik me nog kan herinneren Van ons leven. Toen ik je ontmoette De wereld had meer kleur. Het hart opende zich en die vreugde Ik was vervuld van liefde. Maar het lot heeft je uit mijn pad gehaald. Mijn ziel werd een oerwoud van doornen Mijn geluk tuimelde niet om te stijgen. Ik voel dat geluk mijn illusie heeft getekend En die dood is door mijn hart gegaan. En gewaarschuwd dat ik niet zal leven tenzij hij terugkeert. Kom terug, ik verdien deze straf niet. Waarom heb je me dit aangedaan, ik verdien deze pijn niet. Kom terug zonder jou. Ik leef droevig. Mijn hart kan er niet tegen om zonder jouw liefde te leven... door nelson de campos