Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: irmas freitas Songtekst: verdes campos do sul

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: irmas freitas - verdes campos do sul ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van verdes campos do sul? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van irmas freitas! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van irmas freitas en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals verdes campos do sul .

Origineel

Eu estou chegando agora aqui me sinto feliz. Venho de terras distantes lá do sul do meu país. Onde deixei meu gaucho por quem tenho adoração. Que esta longe dos meus olhos, mas junto ao meu coração. Sou gaucha de pelotas, como fui bem recebida. Quero cantar os meus versos a minha terra querida. Onde as noites são mais belas e o céu é mais azul. E as flores tem mais perfumes nos verdes campos do sul. Estou bastante encantada com tudo que vejo aqui. Porem do meu rio Grande hora nenhuma esqueci. Me lembro daquelas noites e das festas nos galpões. Que saudade estou sentindo do amargo chimarrão. Vai aqui nesta galopa minha mensagem de amor. A minha terra querida a quem amo com fervor. Pra rever a gauchada e a terra onde me criei. E a meu rio grande querido muito breve voltarei

 

Vertaling

Ik kom hier nu aan en ik voel me gelukkig. Ik kom uit een ver land, daar in het zuiden van mijn land. Waar ik mijn gaucho achterliet voor wie ik aanbidding heb. Die ver van mijn ogen is, maar dicht bij mijn hart. Ik ben gaucho uit Pelotas, wat werd ik goed ontvangen. Ik wil mijn verzen zingen voor mijn geliefde land. Waar de nachten mooier zijn en de lucht blauwer En de bloemen zijn geuriger in de groene velden van het zuiden. Ik ben nogal betoverd door alles wat ik hier zie. Maar ik ben mijn Rio Grande nooit vergeten. Ik herinner me die nachten en de feestjes in de loodsen. Wat mis ik de bittere vriend. Hier in deze galop gaat mijn boodschap van liefde. Naar mijn geliefde land dat ik met hartstocht liefheb. Om de gauchada weer te zien en het land waar ik ben opgegroeid. En naar mijn dierbare Rio Grande, zeer binnenkort zal ik terugkeren