Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: iron maiden Songtekst: innocent exile

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: iron maiden - innocent exile ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van innocent exile? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van iron maiden! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van iron maiden en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals innocent exile .

Origineel

My life is so empty, nothing to live for. My mind is all confusion, 'cause I defied the law. When you weren't there to help me, I lost my mind and ran. I never had no trouble before this all began. My life is so empty, nothing to live for. My mind is all confusion, 'cause I defied the law. When you weren't there to help me, I lost my mind and ran. I never had no trouble before this all began. I'm running away, no where to go. I'm lost and tired and I just don't know, yeah, They say I killed a woman, they know it isn't true. They're just trying to frame me, and all because of you, yeah

 

Vertaling

Mijn leven is zo leeg, niets om voor te leven. Mijn geest is een en al verwarring, omdat ik de wet tartte. Toen je er niet was om me te helpen, verloor ik mijn verstand en vluchtte. Ik had nooit problemen voordat dit allemaal begon. Mijn leven is zo leeg, niets om voor te leven. Mijn geest is een en al verwarring, omdat ik de wet tartte. Toen je er niet was om me te helpen, verloor ik mijn verstand en vluchtte. Ik had nooit problemen voordat dit allemaal begon. Ik ben op de vlucht, ik kan nergens heen. Ik ben verdwaald en moe en ik weet het gewoon niet, ja, Ze zeggen dat ik een vrouw vermoord heb, ze weten dat het niet waar is. Ze proberen me erin te luizen, en dat allemaal door jou.