Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: iron maiden Songtekst: rainmaker

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: iron maiden - rainmaker ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van rainmaker? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van iron maiden! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van iron maiden en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals rainmaker .

Origineel

When I was wandering in the desert And was searching for the truth I heard a choir of angels calling out my name I had the feeling that my life would never be the same again I turned my face towards the barren sun And I know of the pain that you feel the same as me And I dream of the rain as it falls upon the leaves And the cracks in our lives like the cracks upon the ground They are sealed and are now washed away [Chorus:] You tell me we can start the rain You tell me that we all can change You tell me we can find something to wash the tears away You tell me we can start the rain You tell me that we all can change You tell me we can find something to wash the tears And I know of the pain that you feel the same as me And I dream of the rain as it falls upon the leaves And the cracks in the ground like the cracks are in our lives They are sealed and now far away [Chorus] And I know of the pain that you feel the same as me And I dream of the rain as it falls upon the leaves And the cracks in the ground like the cracks are in our lives They are sealed and now far away

 

Vertaling

Toen ik in de woestijn rondzwierf en op zoek was naar de waarheid hoorde ik een koor van engelen mijn naam roepen Ik had het gevoel dat mijn leven nooit meer hetzelfde zou zijn. Ik wendde mijn gezicht naar de dorre zon En ik weet van de pijn die jij voelt, hetzelfde als ik. En ik droom van de regen die op de bladeren valt En de scheuren in ons leven zoals de scheuren in de grond Ze zijn verzegeld en worden nu weggespoeld [Refrein:] You tell me we can start the rain You tell me that we all can change Je zegt me dat we iets kunnen vinden om de tranen weg te wassen away Zeg me dat we de regen kunnen starten You tell me that we all can change You tell me we can find something to wash the tears En ik weet van de pijn die jij voelt, hetzelfde als ik En ik droom van de regen als die op de bladeren valt En de scheuren in de grond zoals de scheuren in ons leven Ze zijn verzegeld en nu ver weg [refrein] En ik weet van de pijn die jij voelt, net als ik En ik droom van de regen als die op de bladeren valt En de scheuren in de grond zoals de scheuren in ons leven Ze zijn verzegeld en nu ver weg