Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: iron maiden Songtekst: sanctuary

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: iron maiden - sanctuary ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sanctuary? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van iron maiden! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van iron maiden en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sanctuary .

Origineel

Out of the winter came a war horse of steel I've never killed a woman before, but I know how it feels I know you'd have gone insane if you saw what I saw So now I've got to look for sanctuary from the law I met up with a stranger last night to keep me alive He spends all his money on gambling and guns to survive I know you'd gone insane if you saw what I saw So now I've got to look for Sanctuary from the law So give me sanctuary from the law and I'll be alright Just give me sanctuary from the law and love me tonight, tonight I know you'd have gone insane if you saw what I saw So now I've got to look for sanctuary from the law So give me sanctuary from the law and I'll be alright Just give me sanctuary from the law and love me tonight, tonight I can laugh at the wind, I can howl at the rain. Down in the canyon or out in the plain. I know you'd have gone insane if you saw what I saw So now I've got to look for sanctuary from the law So give me sanctuary from the law and I'll be alright Just give me sanctuary from the law and love me tonight, tonight

 

Vertaling

Uit de winter kwam een oorlogspaard van staal Ik heb nog nooit een vrouw gedood, maar ik weet hoe het voelt. Ik weet dat je gek geworden zou zijn als je zag wat ik zag. Dus nu moet ik bescherming zoeken voor de wet. Ik heb vannacht een vreemdeling ontmoet om me in leven te houden. Hij geeft al zijn geld uit aan gokken en wapens om te overleven. Ik weet dat je gek zou worden als je zag wat ik zag. Dus nu moet ik op zoek naar bescherming van de wet. Dus geef me asiel van de wet en ik zal in orde zijn Geef me bescherming tegen de wet en hou van me vannacht, vannacht Ik weet dat je gek geworden zou zijn als je zag wat ik zag Dus nu moet ik toevlucht zoeken tot de wet Dus geef me bescherming tegen de wet en ik zal in orde zijn Geef me bescherming tegen de wet en hou van me vannacht, vannacht Ik kan lachen met de wind, ik kan huilen met de regen. Beneden in de canyon of op de vlakte. Ik weet dat je gek geworden zou zijn als je zag wat ik zag Dus nu moet ik toevlucht zoeken bij de wet Dus geef me bescherming van de wet en ik zal in orde zijn Geef me bescherming tegen de wet en hou van me vannacht, vannacht