Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Iron Maiden Songtekst: The Evil That Men Do

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Iron Maiden - The Evil That Men Do ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van The Evil That Men Do? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Iron Maiden! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter I van Iron Maiden en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals The Evil That Men Do .

Origineel

Iron Maiden - The Evil That Men Do Love is a razor And I walked the line on that silver blade Slept in the dust with his daughter Her eyes red with the slaughter of innocense And I will pray for her I will call her name out loud I would bleed for her If I could only see her now Living on the razor's edge Balancing on the ledge The evil that men do lives on and on Circle of fire my baptism of joy And an end it seems The seventh lamb slain The book of opens before me And I will pray for you Some day I will return Don't you cry for me Beyond is where I learn

 

Vertaling

Iron Maiden - The Evil dat mannen Liefde is een scheermes En ik liep de lijn op dat zilver blade Sliepen in het stof met zijn dochter Haar ogen rood met het slachten van onschuld En ik zal bidden voor haar Ik zal haar naam roepen hardop Ik zou bloeden voor haar Als ik haar nu pas kon zien Wonen op scherp van de snede Balancerend op de richel Het kwaad dat mannen ook voor het leven op en op Cirkel van vuur mijn doop van vreugde En een eind het lijkt De zevende geslachte Lam Het boek opent voor mij En ik zal voor je bidden Ik op een dag zal terugkeren Heb je niet huilen voor mij Voorbij is de plaats waar ik leer