Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: iron & wine Songtekst: sinning hands

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: iron & wine - sinning hands ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sinning hands? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van iron & wine! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van iron & wine en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sinning hands .

Origineel

Midnight, and her eyes Hide like kittens, new and wet Mine are sinning hands On her lying on my bed The river still may rise Wild and water take us both Mine are sinning hands Take our bodies, take our clothes Bloodless moonlight, may my lady Give her lovely skin and bones Midnight, and my bride Treads in distant water now Mine are sinning hands And my teeth have fallen out The river still may rise Though it took more than it gave Mine are sinning hands On a broken windowpane Bloodless moonlight, like my lady Gave me only skin and bones

 

Vertaling

Middernacht, en haar ogen Verstoppen zich als kittens, nieuw en nat Mijn zondige handen Op haar liggend op mijn bed De rivier kan nog steeds stijgen Wild en water nemen ons beiden Mijn handen zijn zondige handen Neem onze lichamen, neem onze kleren Bloedeloos maanlicht, moge mijn vrouwe Haar mooie huid en botten geven Middernacht, en mijn bruid Treedt nu in het verre water Mijn handen zijn zondige handen En mijn tanden zijn uitgevallen De rivier kan nog steeds stijgen Hoewel het meer nam dan het gaf Mijn handen zijn zondige handen Op een gebroken ruit Bloedeloos maanlicht, zoals mijn dame Gaf mij slechts huid en botten