Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: isa tkm Songtekst: si te veo una vez más

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: isa tkm - si te veo una vez más ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van si te veo una vez más? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van isa tkm! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van isa tkm en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals si te veo una vez más .

Origineel

Que pasaria si llego a tu colegio un dia. Tu no sabrias que cara poner y como actuar. Si te creias libre de mi en esta vida. Que pena amiga de mi nunca te escaparas. Yo tengo una mision. Una dulce mision. Y es que nada te salga bien. Y no tenerte compasion. Quiero decirte que pronto vas a arrepentirte. De estar al lado del chico que me gusta mas. No he terminado contigo o que te has pensado. Que tu podrias quitarmelo sin preguntar. Yo tengo una mision. Una dulce mision. Y es que nada te salga bien. Y no tenerte compasion. Oh oh oh oh oh oh oh. Me las vas a pagar. 0h oh oh oh oh oh oh. No me vas a olvidar. Oh oh oh oh oh oh oh. Nadie te salvara. Si te veo una vez mas

 

Vertaling

Wat als ik op een dag naar je school zou komen. Je zou niet weten welk gezicht je moet opzetten en hoe te handelen. Als je dacht dat je vrij van mij was in dit leven. Wat jammer mijn vriend dat je nooit aan me zult ontsnappen. Ik heb een missie. Een lieve missie. En dat is dat niets goed gaat voor jou. En geen medelijden met je te hebben. Ik wil je zeggen dat je er snel spijt van zult krijgen. Om naast de man te staan die ik het liefste heb. Ik ben nog niet klaar met je of wat denk je. Dat je hem van me af kon pakken zonder te vragen. Ik heb een missie. Een lieve missie. En dat is om er zeker van te zijn dat niets goed voor je gaat. En heb geen medelijden met je. Oh oh oh oh oh oh oh oh oh oh oh. Je gaat betalen. Oh oh oh oh oh oh oh oh oh oh oh oh oh oh. Je zult me niet vergeten. Oh oh oh oh oh oh oh oh oh oh oh. Niemand zal je redden. Als ik je nog één keer zie