Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: isa tkm Songtekst: soy el primero

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: isa tkm - soy el primero ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van soy el primero? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van isa tkm! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van isa tkm en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals soy el primero .

Origineel

(Alex). Quiero que me digas como haras. para ser mejor que yo con la guitarra. y si canto mis canciones lo hago con el alma. y eso es algo que tu nunca entenderas. (Sebas). Quiero que me digas como haras. para ser mejor que yo en un escenario. cuando sepas que has perdido sera un poco extraño. pero es algo que algun dia aceptaras. Te digo hooooooo. (Sebas) sabras lo que es perder. hoooooo. (Alex) y tu tienes mucho que aprender. hooooo. (Alex y sebas). sabes bien que soy el mejor, entre tu y yo. soy el primero, soy el primero. soy el primero, soy el primero. (Sebas). Se que ella me prefiere a mi. me lo dice con sus ojos al mirarme. (Alex). Tu no sabes cuanto a hecho para enamorarme. no la puedo imaginar lejos de mi. Te digo hooooooo. (Sebas) sabras lo que es perder. hoooooo. (Alex) y tu tienes mucho que aprender. hoooooo. (Alex y sebas). sabes bien que soy el mejor, entre tu y yo. soy el primero, soy el primero. soy el primero, soy el primero. Te digo hooooooo. (Sebas) sabras lo que es perder. hoooooo. (Alex) y tu tienes mucho que aprender. hoooooo. (Alex y sebas). sabes bien que soy el mejor, entre tu y yo. soy el primero, soy el primero. Soy el primero

 

Vertaling

(Alex). Ik wil dat je me vertelt hoe je beter gaat zijn dan ik met de gitaar. en als ik mijn liedjes zing doe ik dat met mijn ziel. en dat is iets wat je nooit zult begrijpen. (Sebas). Ik wil dat je me vertelt hoe je beter zult zijn dan ik op het podium. Als je weet dat je verloren hebt, zal het een beetje vreemd zijn. Maar het is iets dat je op een dag zult accepteren. Ik zeg je hooooooo. (Sebas) Je weet wat het is om te verliezen. hoooooooo. En je hebt nog veel te leren. Je weet dat ik de beste ben, tussen jou en mij. Ik ben de eerste, ik ben de eerste, ik ben de eerste, ik ben de eerste. (Sebas). Ik weet dat ze mij verkiest. Ze zegt het me met haar ogen als ze naar me kijkt. (Alex). Je weet niet hoeveel ze gedaan heeft om mij verliefd te maken. Ik kan me niet voorstellen dat ze weg is van mij. Ik zeg je hooooooo. (Sebas) Je weet wat het is om te verliezen. hoooooooo. En je hebt nog veel te leren. Je weet dat ik de beste ben, tussen jou en mij. Ik ben de eerste, ik ben de eerste, ik ben de eerste. Ik ben de eerste, ik ben de eerste. Ik zeg je hooooooo. (Sebas) Je weet wat het is om te verliezen. hoooooooo. En je hebt nog veel te leren. Je weet dat ik de beste ben, tussen jou en mij. Ik ben de eerste, ik ben de eerste, ik ben de eerste. Ik ben de eerste