Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: isaac hayes Songtekst: hyperbolicsyllabicsesquedalymistic (edit)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: isaac hayes - hyperbolicsyllabicsesquedalymistic (edit) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hyperbolicsyllabicsesquedalymistic (edit)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van isaac hayes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van isaac hayes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hyperbolicsyllabicsesquedalymistic (edit) .

Origineel

I wanna come back Coz I like it like that Your modus operandi Is really all right, out of sight Your sweet phalanges Know how to squeeze My gastronomical stupensity is really satisfied when you're loving me Now tell me, what...I...say Hyperbolicsyllabicsesquedalymistic I can't sleep at night But that's all right The M.D. tells me My heart's on strike Emanating originating from a love asphixiation He said I better slow down before you drive me in the ground But what he doesn't know is I want another encore Now what...I...say Hyperbolicsyllabicsesquedalymistic Let me stop procrastinatin' Standin' hear, and narratin' Find my emancipator, she's a love educator Cerebrum, cerebellum, and medulla oblongata A slave's on a horse, everytime she explores Just heard a discussion about a racial relationship Now what...I...say Hyperbolicsyllabicsesquedalymistic

 

Vertaling

Ik wil terugkomen. Omdat ik het zo leuk vind Jouw modus operandi Is echt in orde, uit het zicht Jouw zoete vingerkootjes weten hoe ze moeten knijpen Mijn gastronomische stompzinnigheid is echt bevredigd als jij van me houdt Vertel me nu, wat...ik...zeg Hyperbolisch-yllabisch-kwatalymistisch Ik kan 's nachts niet slapen Maar dat geeft niet De M.D. vertelt me Mijn hart is in staking Afkomstig van een liefdes asfyxiatie Hij zei dat ik beter langzamer kan gaan voordat je me in de grond rijdt Maar wat hij niet weet is dat ik nog een toegift wil Nu wat...ik...zeg Hyperbolicsyllabicsesquedalymistic Let me stop procrastinatin' Standin' hear, and narratin' Find my emancipator, she's a love educator Cerebrum, cerebellum, en medulla oblongata A slave's on a horse, everytime she explores Ik hoorde net een discussie over een rassenrelatie Nu wat... ik... zeg Hyperbolicsyllabicsesquedalymistic