Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: isaac hayes Songtekst: joy, pt. 1

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: isaac hayes - joy, pt. 1 ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van joy, pt. 1? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van isaac hayes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van isaac hayes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals joy, pt. 1 .

Origineel

Every morning when I rise, baby I look into your sexy eyes, baby Your love refreshing is good to me, baby There's no other place I'd rather be, baby What a way to start each day Everything I think of Just comes my way Oh, yeah, yeah, yeah [Chorus] Cause you're my joy You're everything to me And you've shown me How groovy life can be Lips to lips, heart to heart In a way that will never part Sweetness is the name for you, sugar And lovlieness becomes you too Dedication is your thing, mama You're forever true to your man, baby You're the only one Who thrills me through and through And I'll never find another If I search this whole world through Oh, no, no, no [Chorus] Now you know why I smile all the time, baby You give me such peace of mind, honey Heartaches and pain is A thing of the past, baby I found happiness at last, mama Anything you want I'll gladly give to you Cause you never did nothing once That's why I love you too Oh, yeah, yeah, yeah [Chorus] Keep on loving me Keep on teasing me

 

Vertaling

Elke ochtend als ik opsta, schatje kijk ik in je sexy ogen, baby Jouw verfrissende liefde is goed voor me, schat There's no other place I'd rather be, baby Wat een manier om elke dag te beginnen Alles waar ik aan denk Just comes my way Oh, yeah, yeah, yeah [Chorus] Cause you're my joy You're everything to me And you've shown me How groovy life can be Lippen op lippen, hart tegen hart Op een manier die nooit zal scheiden Zoetheid is de naam voor jou, suiker En lieflijkheid wordt jij ook Toewijding is jouw ding, mama Je bent voor altijd trouw aan je man, schatje Jij bent de enige Die me door en door opwindt En ik zal nooit een ander vinden If I search this whole world through Oh, nee, nee, nee [Chorus] Nu weet je waarom ik de hele tijd glimlach, schat Je geeft me zo'n gemoedsrust, schat hartzeer en pijn is A thing of the past, baby Ik heb eindelijk het geluk gevonden, mama Alles wat je wilt geef ik je graag Want je hebt nooit een keer niets gedaan That's why I love you too Oh, yeah, yeah, yeah [Chorus] Keep on loving me Keep on teasing me