Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: isaac hayes Songtekst: let's stay together

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: isaac hayes - let's stay together ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van let's stay together? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van isaac hayes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van isaac hayes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals let's stay together .

Origineel

I, I'm so in love with you Whatever you want to do Is all right with me 'Cause you make me feel so brand new And I want to spend my life with you Since, since we've been together Loving you forever Is what I need Let me be the one you come running to I'll never be untrue Let's, let's stay together Lovin' you whether, whether Times are good or bad, happy or sad Whether times are good or bad, happy or sad Why, why some people break up Then turn around and make up I just can't see You'd never do that to me (would you, baby) Staying around you is all I see (Here's what I want us to do) [Repeat to fade:] Let's, we oughta stay together Loving you whether, whether Times are good or bad, happy or sad

 

Vertaling

Ik, ik ben zo verliefd op je Wat je ook wil doen Is goed voor mij Want door jou voel ik me zo gloednieuw And I want to spend my life with you Sinds, sinds we samen zijn Voor altijd van je houden Is wat ik nodig heb Laat mij degene zijn waar je naar toe komt rennen Ik zal nooit ontrouw zijn Let's, let's stay together Lovin' you whether, whether Tijden zijn goed of slecht, gelukkig of verdrietig Of de tijden nu goed of slecht zijn, gelukkig of verdrietig Waarom, waarom sommige mensen uit elkaar gaan Dan draaien ze zich om en maken het goed I just can't see Je zou me dat nooit aandoen (zou je, baby) Bij jou in de buurt blijven is alles wat ik zie (Dit is wat ik wil dat we doen) [Herhaal om te vervagen:] Let's, we oughta stay together Loving you whether, whether Tijden zijn goed of slecht, gelukkig of verdrietig